انواع غذاهای ایرانی که در اقامتگاه محلی قلعه الموت طبخ می شود

انواع غذاهای ایرانی که در اقامتگاه محلی قلعه الموت طبخ می شود

Iranian foods that can be cooked in  Garden1

غذای محلی:ترشی تره-سیرک پلو-میرزاقاسمی-نرمه آش-آش ترشی-آش کشک-آش دوغ-تره سرخ شده-بوریانی و …

صبحانه:املت-نیمرو-تخم مرغ ربی-عدسی-لوبیا-پنیر محلی-مربا محلی-کره محلی-عسل محلی-تحم مرغ و سیب زمینی آپز و … 

غذای رسمی:جوجه کباب-زرشک پلو با مرغ-قیمه نثار-کباب چنجه-ماهی قزل آلا-قیمه بادمجان-قورمه سبزی-دیزی-کباب ماهی-کباب تابه ای و …

 



1 thought on “انواع غذاهای ایرانی که در اقامتگاه محلی قلعه الموت طبخ می شود”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + هجده =